Яка громада біля Тернополя матиме найкращі дороги?

0
333

19883565_469754360036219_1252657512_nСлужба автомобільних доріг розпочала роботу одразу на двох дорогах місцевого значення в межах однієї об’єднаної територіальної громади.

Найближчим часом шляховики оновлять дороги Тернопіль-Хоростків (через Козівку) та Грабовець-Скоморохи. Обидві проходять в межах Великогаївської ОТГ, котра зарекомендувала себе як надійний партнер Служби автомобільних доріг у плані розвитку інфраструктури. Це вже буде другий ремонт, оплачений спільно Службою та територіальною громадою. У квітні рішенням керівництва громади були виділені кошти на оплату поточного середнього ремонту 2 ділянок по 1,5 км кожна а/д Грабовець-Скоморохи.

«Загалом на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області буде проведено робіт на 10 мільйонів гривень. Сюди входить ліквідація ямковості струйним методом на обох дорогах в межах громади та заміна дорожнього покриття на 6 ділянках. Загалом ми постелемо 4,8 кілометри нового асфальтобетону», – зазначає начальник Служби Богдан Юлик.

Вчора дорожники приступили до заміни покриття на 1,4 кілометрах дороги Грабовець-Скоморохи біля с.Баворів. Нині там вже вкладено 850 тонн асфальтобетону та почато земляні роботи.

Днями розпочнуть роботи і на а/д Тернопіль-Хоростків (через Козівку). Цей автошлях в межах Великогаївської громади проходить через такі  густонаселені села як Грабовець, Білоскірка, Козівка та Товстолуг.

«І на дорозі Тернопіль-Хоростків (через Козівку), і на Грабовець-Скоморохи повноцінного ремонту не було вже близько 30 років. Оскільки автошляхи проходять через великі села, наша Служба взялася за ремонт цих місцевих доріг першочергово. Запланований ремонт забезпечить комфортний проїзд додому понад 10 тисяч мешканців Великогаївської громади», – додав Богдан Юлик.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ