«Дружба між красивими жінками – можлива», – тернополянка Антоніна Богачук

0
1262

MC_OCInt5OAТернополянка Антоніна Богачук любить працювати з жінками. Спонукає їх розвиватися, ставати кращими в першу чергу для себе, любити себе. Антоніні подобається надихати інших. Вона – сертифікований тренер зі стретчингу та Pole Dance, працює тренером у двох студіях у Тернополі. Займається візажем. За освітою – психолог, має досвід роботи за спеціальністю. Каже, що знання, вміння і навички психолога завжди стають у нагоді. Сайту Про Те розповіла про себе.

Ніколи не була домогосподаркою. Якщо домогосподарка також може мати своє хобі і виділяти на нього час, то можливо і буде в мене в житті такий період.

Я схильна вагатись, але якщо щось стосується якоїсь моєї цілі чи мети і у мене випадає можливість наблизитись до неї, без вагань можу прийняти рішення. Ні на кого не перекладаю відповідальності, але радитись люблю. Завжди корисно почути чиюсь авторитетну думку, поглянути на ситуацію під іншим кутом.

Був період у житті, коли різко змінювала діяльність. Рішення приймала сама.

Кожна поразка робить нас сильнішими. Іноді вона приносить більше користі, ніж перемога. Добре, коли після поразки прокидаються амбіції, з’являються нові сили і шалене бажання рухатись вперед.

Заздрість зустрічається у нашому житті досить часто, але переважно про неї ми тільки здогадуємось. Насправді рідко хто зізнається у цьому, ніхто не хоче прямо говорити, що заздрить. Це почуття досить часто завуальоване, змішане з іншими почуттями чи емоціями. Люблю щирих і доброзичливих людей, тому якщо відчуваю негатив у свою сторону, стараюсь уникати контакту з цими людьми. Я щаслива, що мене оточує багато хороших, щирих і добрих людей.

333Усе, що робиш – робити з любов’ю. Якщо до справи, якою займаєшся, немає любові – краще її залишити і знайти своє, те що буде до душі. Я не змушую себе працювати. Моя робота – це моє хобі, моя улюблена справа. Любіть те, що робите і робіть те, що любите. Тоді і результат буде, і ви будете щасливі.

Успіх – це наявність певних результатів у справі, визнання. Коли дівчата після мого тренування виходять задоволеними, з широкими посмішками та дякують мені – для мене це вже успіх. Значить недаремно займаюсь цією справою.

Для мене нагорода – це хороший відпочинок. Можливість провести час так, як захочеться. Присвятити час собі.

Я себе люблю. Людина, яка не любить у першу чергу себе – не здатна любити інших. Себе потрібно приймати такими, якими ми є. Щодня нагадувати собі про це.

Вважаю, що у парі чоловік і жінка є дзеркалом один для одного. І якщо вас неприємно вразив вчинок вашого партнера, варто задати собі запитання: а чому це сталося зі мною? Можливо, ви щось робите не так і саме це випадок має вказати вам і на ваші помилки.

У мене багато подруг. Дружба між красивими жінками можлива. Між колегами – теж. Суперництво між жінками може бути у будь-якість сфері, та, мабуть, найбільше, коли вони працюють разом.

18836162_221491955034081_1422320535_oІдеальна жінка доглядає за собою та любить себе. Варто прагнути ставати кращою та вдосконалюватись. Прагнути завтра бути кращою, ніж сьогодні. І не варто зациклюватись тільки на ідеалі краси. Працюйте не тільки над тим, щоб краще виглядати, а й над внутрішнім світом, розумом, своїм характером та корисними звичками.

На увагу чоловіків не реагую. Маю кохану людину.

Серед моїх друзів ті люди, з якими мені добре. Ті, хто щиро бажають мені добра, на чию підтримку я можу розраховувати у будь-якій ситуації. Звичайно що це порядні, добрі і щирі люди. Тут правило працює з двох сторін: і оточення наше творить нас, і ми притягуємо у своє оточення певних людей.

Не акцентуюсь на тому, щоб розділяти роботу і дім. Ці сфери ніяким чином не заважають одна одній.

Гроші – це енергія, ресурс, який ми використовуємо для досягнення чогось. Для того, щоб багато заробляти – треба багато віддавати, вкладатись. Вкладати або частинку себе, або ресурси, які в тебе є.  Більше віддаєш – більше отримуєш.

Від сумних думок відволікаюсь тим, що слухаю музику або спілкуюсь з хорошими людьми. Спілкування дуже допомагає переключитись.

Хочу робити щось для людей і бачити їхні щасливі посмішки.

BVA_9985 (1)Вірю, що все залежить від нас. Якщо і є щось «вище», то воно не вирішує абсолютно все. Велике значення мають наш світогляд, наші думки, наше ставлення до оточуючого світу і, відповідно, наші вчинки. Я вірю у причинно-наслідковий зв’язок.

Конструктивна критика мені потрібна. Часто зі сторони видно краще, але потрібно визначити, від яких саме людей ви сприймаєте критику і чи справді вона конструктивна. У моєму оточення є авторитетні люди, до яких я сама звертаюся за критикою, прагну почути їхню думку. А є категорія людей, яких я точно не буду слухати. Коли несправедливо звинувачують – це неприємно, але і реагувати на це потрібно адекватно, адже чим більше емоцій – тим менше здорового глузду.

Боюся ненароком образити когось чи завдати болю. І навіть не знаю чи потрібна тут сміливість – все залежить від ваших пріоритетів.

Невдачі приймаю і виношу з них урок. Невдач немає тільки у тих людей, які нічого не роблять. Вони не повинні ламати людину, це маленький крок назад для того, щоб розігнатись і побігти вперед.

Ні в чому зарікаюсь. Ми не знаємо точно, як складеться наше життя і на що нам доведеться піти в майбутньому. Є один вчинок, який я точно не хотіла б повторити вдруге у житті, але я не буду його озвучувати.

У тяжкі хвилини підтримує спілкування з близькими людьми. Я шукаю підтримки. Не хочу закриватись і лишатись наодинці. Бували безвихідні ситуації, але здебільшого мене рятує спілкування. У ситуації, яка здається безвихідною, потрібно до останнього шукати вихід.

Наталя ЛАЗУКА

IMG_2334

DSC_3636

ZgYkbGUZZ8g

DSC_0281 (1)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ