Голодні ігри народного депутата від Тернополя

0
364

19390704_1369264689808416_6217072701022389079_oНародний депутат від Тернополя і «Самопомочі» Тарас Пастух відмовляється їсти. Як його не просять – ложечку за Садового, ложечку за Березюка, ложечку за Сироїд, він ніяк. І прямо мовить – не буду вживати білки, жири і вуглеводи, допоки у Львові сміття.

Напрочуд мужній вчинок. У цьому місці хотілося б навіть поаплодувати, але для цього потрібно буде забрати пальці з клавіатури і я не зможу дописати цей текст.

До слова, не люблю давати порад, але тут таки не втримаюся. Там тернополяни збираються протестувати проти котелень на торфі, то Тарас Тимофійович міг би заодно і проти цього поголодувати. Щоб потім не довелося ще раз сідати на дієту. А то організм молодий, ростучий, не варто його піддавати таким випробуванням. Тим більше, що до Верховної Ради його делегували якраз тернополяни і їм також буде приємно довідатися, що заради них хтось наважився на мужній вчинок.

Хоча ми відправляли його туди, щоб він у парламентських стінах вирішував проблеми, а не засмагав, нехай і на голодний шлунок, під адміністрацією Президента. Тим більше, у ті дні, коли сам Президент перебуває на іншому кінці світу.

Он сьогодні Тарас Пастух на роботу не пішов. Хоча воно і не дивно – важко ж працювати на голодний шлунок. А проблем у державі, крім львівського сміття, таки вистачає. У нас он мільйони пенсіонерів голодують і не на знак протесту проти чогось там. Просто не вистачає їм на нормальне харчування. Але я чомусь не чув, щоб хоча б один народний обранець через це відмовився хоча б від сніданку. Не веду уже навіть мову про вечерю у ресторані.

Але усе це дрібниці. Якщо людина хоче трішки посидіти на дієті, має на це повне право. Мене у цій ситуації трішки інше дивує. Я так ніде і не почув, що голодування оголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ