Тернополянкам розповіли про шість головних кроків для досягнення успіху

0
189

unnamed (1)У гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості відбулося засідання жіночого клубу «Гармонія» на тему: «Життєві цілі та досягнення успіху» за участю сімейного психолога Марії Баландюк.

«Для того, щоб мати успіх необхідно, перш за все, знати чого ви хочете від життя, тобто, правильно та чітко визначити мету, а потім крок за кроком йти до її досягнення. Адже без мети неможливий ні духовний, ні інтелектуальний, ні будь-який інший розвиток особистості», – звернулась до присутніх фахівець центру зайнятості Інна Лісовська.

Марія Баландюк разом з учасницями клубу сформувала поради, які допомагають якнайшвидше досягнути власної життєвої мети:

  1. Записуйте поставлені цілі на папері. Написане завжди перед нами та нагадує про себе, відтак завжди можна скоригувати мету при повторному перегляді або й вчасно змінити її.
  2. Ставте собі великі цілі, поділивши їх на маленькі. Чим більше таких пунктиків, тим ясніше ставатиме загальна картина дій, які ви будете виконувати.
  3. Формулюйте свої цілі позитивно. Позитивні думки набагато сильніші негативних. Людина завжди приваблює в своє життя ті обставини, які відповідають її свідомості. Формулюйте свої цілі без частки «не». Наприклад, замість «Я не хочу бути слабким», прагніть: «Я хочу бути сильним».
  4. Пишіть цілі тільки щодо себе і тільки в поточному часі.
  5. Шукайте натхнення: спілкуйтеся з людьми, які вже досягли успіху, читайте літературу, яка надихає на подвиги.
  6. Хваліть себе за результати.

«Не секрет, що одне лише мріяння не призводить до перемог, тому  беріться за справу і робіть перші кроки до своєї мрії. Коли ціль визначено, головне – почати, а потім – просто не випускати з уваги вашу головну мету і рухатися вперед, – зауважила психолог.

unnamed

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ