На Тернопільщині чоловік не зміг зарізати суперника, тому вирішив його підірвати

0
264

PM995image004З колишнім чоловіком своєї співмешканки 36-річний житель села Устя Борщівського району конфліктував давно. Однієї миті непорозуміння між чоловіками ледь не закінчилося фатально – «старий» чоловік ударив «нового» ножем. З пораненням грудної клітки того госпіталізували.

На щастя, тоді все обійшлося. Але днями постраждалий узявся ремонтувати свою вантажівку «ГАЗ-53». Яким же було його здивування, коли він помітив незрозумілий предмет прикріплений до вихлопної труби. Коли ж придивився, здивування змінилося легким переляком – предмет нагадував бомбу.

Вибухотехніки, які прибули на виклик, підтвердили побоювання – це і справді був снаряд часів Другої світової війни. І цілком боєздатний. Тобто якби не випадок, чоловік міг злетіти у повітря разом з машиною.

Снаряд знешкодили. А правоохоронці тепер намагаються встановити, хто організував замах на життя чоловіка. Беручи ж до уваги конфлікт, про який мова йшла вище, головним підозрюваним є саме чоловік, який уже раз намагався позбутися суперника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ