Тернопільські дорожники працюють попри заблоковані рахунки

0
135

unnamedСудова тяганина Служби автомобільних доріг у Тернопільській області з недобросовісним підрядником триває.

Раніше ми неодноразово повідомляли про боротьбу у суді дорожників та фірми «Луцькавтодор-Сервіс». Остання займалася ремонтом об’їзної Кременця, та порушила технології і завищила вартість робіт. Попри те, що Служба доріг роботи не прийняла, суддя Тернопільського господарського суду Надія Бурда задовольнила позов лучан про виплату 32 мільйонів гривень за псевдоремонт. Таке рішення виглядало доволі дивним, зважаючи на те, що призначена судом експертиза підтвердила: приймати такі роботи – злочин.

Служба оскаржувала рішення у судах різних інстанцій. Невдовзі відбудеться розгляд касаційної скарги у Вищому господарському суді України. Юристи дорожників 10 травня вчергове доводитимуть: державні кошти не можна витрачати на оплату псевдоремонту. У організації сподіваються на скасування рішення тернопільських «перевертнів у мантіях».

Підприємство «Луцькавтодор-Сервіс», виборюючи 32 мільйони вдалося навіть до заблокування рахунків Служби. Та попри це, дорожні організації зупиняти роботи не будуть. Проїзд областю шляховики забезпечують. Підрядники продовжують виконувати роботи, використовуючи обігові кошти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ