Сьогодні тернополянам не варто довіряти навіть найближчим людям

0
249

сміх1-го квітня відзначаємо Всесвітній День сміху. Прийнято жартувати над близькими людьми і родичами. Це свято – хороша дружня традиція гумору в багатьох країнах. Хотілося б, щоб і в Україні цей день був по-особливому світлим.

– Ми маємо втрати на сході країни і це болюча тема для кожного українця. – каже тернополянка Тетяна. – Тому на мою думку день сміху, то таке. Але існують небуденні проблеми в країні. Я думаю, військовим теж треба підіймати настрій. Різними листівочками від діток, звістками від рідних. Думаю святкувати треба. Бо все вже якось в нас напружено. Так, хлопці воюють, але ж не треба так постійно сумувати.»

– Сміх має мати сенс. – зауважує Антон Лисенко. – А з різних дурниць сміятись не потрібно. Має бути присутня серйозність. Треба звертати увагу на те, що відбувається зараз. Воно впливає.

– Жарти мають бути доречними. –  погоджується Іра Ніжинська. –  І треба вважати на почуття людини і її характер.

Тернополяни кажуть, треба знаходити позитив, щоб не втратити бойовий дух. На вулиці процитували слова із гімну українських націоналістів: «Бо плач не дав свободи ще нікому, а хто борець – той здобуває світ»

Тож, варто підняти настрій своїм друзям. Як саме?

– Я відзначаю з друзями. Підколюємо один одного. – розповідає Руслан Малюга. – Раніше в школі більше пакостили вчителям. А тепер в університеті, то й якось не личить. А якщо жартуємо, то виходить все спонтанно. Ми не готуємось.

– Мені сказали, що моя мама прийшла в школу, бо я розбила вікно. – сміється Соломія Ференц. – Я дуже злякалась. А це був просто жарт.

– Треба відзначати день сміху щодня. – наголошує Віра Закернична. – Ой, та в кожного свої методи! Найчастіше телефонують і представляються кимось іншим, а не собою. І так розігрують.

Бажаємо вам позитивних вражень і лише добрих новин.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ