Чому тернопільські «свободівці» перестали помічати ями на дорогах (фото)

0
376

IMG_5606У Тернополі «Свобода» розпочала акцію «Мітка для мера». Вулиця за вулицею, яма за ямою позначаються спеціальною фарбою. Ями обводять по периметру прямокутними „мітками”. Таким способом „свободівці” відгукнулись на цьогорічну кампанію „ямкового” ремонту в місті. – це цитата з публікації «Тернопільська «Свобода» приготувала для міського голови «мітку», надрукованій на сайті обласної організації цієї партії 29 березня 2010 року.

Тоді тернопільські «свободівці» практично повним складом взявши у руки пензлики і відра з фарбою, кинулися помічати ями на дорогах. Але боролися вони не настільки з ямамами, наскільки з тодішнім міським головою Романом Заставним. Романа Йосиповича збороли не настільки ями, наскільки сміття, але то вже зовсім інша історія.

З того часу стекло багато води, розтопилися тонни снігу, вклалася не одна тисяча метрів квадратних бруківки і навіть підігрівся шмат асфальту. Ось тільки ям на тернопільських дорогах менше не стало. Навіть більше – деякі з них навіть стали глибшими.

Але тернопільські «свободівці» чомусь більше не поспішають робити «мітки для мера». Напевно, коли містом керує твій однопартієць, то на деякі проблеми починаєш дивитися під зовсім іншим кутом зору.

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ