Як у сильні морози обігріваються продавці на тернопільських ринках (фото)

0
1122
IMG_5579
Андрій на тернопільському ринку з колегою о 19-й вечора

43-річний тернополянин Андрій придумав, як вистояти 12 годин на морозі і не змерзнути. Чоловік поверх одягу замотується теплим шерстяним пледом і взуває валянки. Плед в клітинку називає великою шерстяною хусткою.

– Під хусткою, то вже в кого що є. – жартує чоловік. – В мене – штани. Робота на базарі змушує бути не таким, як всі. Рекламую новий одяг. Хочу відкривати супер-бутік. Ціни на оренду зараз дуже дорогі. Треба чимось ексклюзивним торгувати. Тому вирішили робити ноу-хау в Тернополі. Бачите, зимовий одяг універсальний. Чоловічий і жіночий. Любий розмір. Одна людина купила – вся сім’я носить.

Валянки пан Андрій носить щозими. Взуває тільки на базар.

– Валянки ще Володимир Ленін закликав носити тих, хто робив передові успіхи у будівництві Радянського Союзу. – сміється. –  Я тепер відбудовую Україну.

Андрій працює на ринку, що на вулиці 15 квітня. Продає з 8-ї ранку до 20-ї вечора. Торгує лампочками, батарейками, слоїками і господарськими дрібницями.

– Коли зимно, дехто не виходить на базар взагалі. – розповідає. – Дехто вживає розігріваюче. Я – ні одне, ні друге. Веду здоровий спосіб життя.

У юності Андрій вчився в училищі на електрика. Торгує на ринку більше 20 років.

Наталя ЛАЗУКА

IMG_5580

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ