Тернопільським вандалам ще рано до Європи (фото)

0
445

img_5413Усілякі гаджети стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Смартфони, айфони, планшети – куди ж тепер без них. Але у них є один великий недолік – розряджаються у найнеочікуваніший момент.

Щоб хоч трішки вирішити цю проблему і полегшити людям життя, поруч з Театральним майданом у Тернополі встановили «сонячне дерево». Але не довго дерево цвіло.

Уже неодноразово місцеві вандали обривали на ньому, якщо так можна сказати, усі «пелюстки». Нещодавно це знову трапилося. Тепер «сонячне дерево» прикрашають кілька дротиків.

Дивує, що відбувається це постійно. Все ж центр міста. За кількасот метрів є управління поліції. Але тут можна пригадати, як кілька років тому уночі кудись «пішла» одна з фігур композиції «Зустріч». Долю «жінки-втікачки» правоохоронці так і не зуміли встановити.

А у Тернополі ще ж є муніципальна поліція. Яка також мала б стежити за збереженням комунального майна.

З іншого боку, зрозуміло, що біля кожного об’єкта охоронця не поставиш. І тут жителі міста мали б проявляти свідомість. Але виходить, що ми дуже хочемо до Європи, залишаючись при цьому варварами і вандалами. А ще виходить, що у нашому місті технічний прогрес значно випереджає прогрес культурний.

img_5415

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ