Депутат Тернопільської облради кусається, як футболіст «Барселони»

0
261

x6sqakjsqjuВиборці Скалатської територіальної громади не на жарт стурбовані поведінкою депутата від партії “Громадянська позиція”, який представляє інтереси Скалатської громади у Тернопільській облраді Петра Зеновійовича Васька, оскільки вона більше схожа на поведінку бандита, аніж депутата! – пише Про все
Так, у с.Остап’є, що у Підволочиському районі, Васько покусав 60-річного фермера, який годує селян хлібом більше 20 років і нагороджений Золотою медаллю «За трудові заслуги перед Україною». П’яний Васько проник та зачинився всередині комбайна, який належав фермеру с. Городниця. Коли фермер намагався з’ясувати в чому річ, Васько два рази вкусив його – один раз за палець, який мало не відкусив, та другий раз за плече. Згодом Васько та група осіб, яка з ним була, нанесли численні тілесні ушкодження дочці та сину фермера. Останній змушений був брати укол проти сказу!

За даними подіями відкрито кримінальне провадження №12016210150000199 за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Виборці Скалатської територіальної громади рішуче налаштовані відкликати депутата Васька П.З. із Тернопільської облради та вже почали збирати підписи для початку процедури відкликання.

Петро Васько не перший, хто використовує зуби у якості останнього аргументу. Боксер Майк Тайсон ледь не відкусив вухо суперникові прямо під час поєдинку. А нападник «Барселони» Луїс Суарес, якого так і називають «Зубастик», кусався настільки часто, що опинився на межі довічної дискваліфікації. Чи «дискваліфікують» виборці Петра Васька – покаже час.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ