Новим тернопільським депутатам почали телефонувати знайомі, які не цікавилися ними роками

0
551
Про те, як з перших днів депутатства змінюється життя, повідомив депутат Тернопільської районної ради Назарій Хамуляк. Публікуємо дослівно. 
“… перший день у новому статусі – «депутата Тернопільської районної ради». З Богом!
Фото не з приміщення ради, а зовсім не офіційне. Тому дозволю собі простими словами поділитися з вами думками.
Перший день в політиці і вже отримую безцінні уроки: № 1 нікому не можна вірити на 100 %! Ви скажете: «а що ти того не знав Назаре?» звісно знав, тому легко це сприймаю, бо ще не таке доводилось проходити за 34 роки. Повірте, одне сприйняття ситуації коли ти звичайний глядач, а інше коли учасник процесу і все відбувається перед тобою.
Перший день і отримуєш 3 дзвінків / повідомлення від людей котрим 2-5 останніх років не був цікавий апріорі, а тепер на тебе навалюють усі гріхи світу і ставлять чіткі завдання! Ніби все так і є, ти повинен це робити, це твої обов’язки як депутата але усі питання котрими завалили виборці стосуються виключно міста Тернополя. Парадокс в тому, що саме ці люди (ще під час моєї агітаційної кампанії) чітко в очі заявляли, що голосувати за мене і мою політичну силу НЕ БУДУТЬ ні в одну з рад, бо: я / ми не такі; не готові; замолоді (тут смішно: 34-замолодий, 44-вже застарий); недієві; не носимо нічого виборцям; не обіцяємо золотих гір; не ставимо лавок біля під’їздів та й газети у вас помаранчево-чорні, а не кольорові… «А що ви нам взагалі зробили?» …
Не повірите – все змінилось! Тепер чітко заявляють, що вони за мене голосували і я зобов’язаний реагувати.

Так я зобов’язаний реагувати і реагуватиму рівно в тих повноваженнях ради, куди мене було обрано. Готую депутатські запити і звернення, а також передаю інформацію і залучатиму до процесу тих міських депутатів, котрі були обраними по тих округах, де є дана проблематика, Колеги іду до вас на особисті прийоми громадян задля ефективного і найшвидшого вирішення справ!
Тепер ви можете вловити другий підтекст мого першого абзацу вище, політика це не тільки про політиків, політика це про УСІХ НАС!

Шановні виборці нового Тернопільського району (адже я депутат саме Тернопільської районної ради) прошу – звертайтесь! Готовий чути і діяти. В політиці я нова людина і це дуже добре. В мене немає політичного минулого щоб ним маніпулювати. Я дуже швидко вчусь (останніх 30 днів майже щодня провів на практичних навчаннях найсильніших практиків, котрі нам, молодим депутатам, організовують більш досвідченні політики парламентської фракції та центрального апарату політичної партії

Голос.

Не пам’ятаю коли я стільки часу проводив за навчанням. На хвилинку забуваюсь і закрадається думка що я обраний депутатом до Верховної Ради України!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Тепер до основного. Я ще не дякував СВОЇМ ВИБОРЦЯМ та ВИБОРЦЯМ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ

Голос

Друзі, ДЯКУЮ ВАМ за довіру і всіляку підтримку. Скільки я отримав від вас запалу і заклику до руху вперед, скільки мені в день виборів прийшло повідомлень, що ви з легкістю віддали свій голос за мене!

ДЯКУЮ ВАМ за поміркований і зважений вибір. ДЯКУЮ ВАМ за те, що зуміли відфільтрувати правду від брехні. ДЯКУЮ ВАМ що не піддались маніпуляціям, підкупам та пустим обіцянкам. ДЯКУЮ ВАМ за надію знову повірити в людей. ДЯКУЮ ВАМ за щирість, строгість та настанови. ДЯКУЮ ВАМ за усе виказане в бік політиків – не ображаюсь, розумію, передам адресатам.
ДЯКУЮ ВАМ , ЛЮДИ З ВЕЛИКИМИ СЕРЦЯМИ ТА СВІТЛИМИ ГОЛОВАМИ!
Також ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ усій моїй команді, дякую усім хто монтував, друкував, клеїв, агітував, знімав, фотографував, рахував, малював, дякую моїм батькам … ДЯКУЮ, БЕЗ ВАС НІЯК !!!
Ваш депутат Тернопільської районної ради – Назарій Хамуляк (067) 727-07-57
Голос
Голос Тернополя
Голос Тернопільщини
Тернопільська районна рада

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ