Сім’я голови Тернопільського міського суду настільки бідує, що отримує субсидії

2
2283

1360661863Чим більше ознайомлюєшся з деклараціями українських чиновників, тим гірше стає на душі. З іншого боку – зупинитися доволі важко. Хочеться таки знати, як вони бідолашні кінці з кінцями зводять. Декотрі настільки бідують, що навіть оформляють субсидії на житлово-комунальні послуги.

Мова йде про голову Тернопільського міськрайонного суду Романа Михайловича Грицака.

Сім’я Романа Михайловича володіє 2-ма квартирами, 2-ма земельними ділянками, гаражем і нежитловим приміщенням. Сам суддя задекларував квартиру площею 92 квадратних метри і гараж. Дружині належать обидві земельні ділянки, нежитлове приміщення і ще одна квартира – 47 квадратних метрів.

Як суддя, так і його половинка володіють автомобілями. Причому для себе він придбав позаминулого року автівку вартістю 135 тисяч гривень. А дружина автомобіль отримала лише минулого року і то всього за 60 тисяч.

Дружина Романа Михайловича принесла минулого року у сімейний бюджет лише 13 тисяч гривень. У той же час слуга Феміди збагатив сім’ю на 232 тисячі гривень.

Дружина Романа Михайловича ще й здала в оренду майно на 8 тисяч гривень і отримала 3689 гривень житлово-комунальних субсидій.

2 КОМЕНТАРІ

  1. А шо думайте мільйони получає…та мають гроші але як є можливість на субсидію то чому б і ні.жаба досить когось?!

    • Але ж він собі сам у суді не призначив цю субсидію,для цього існує відповідний орган субсидій , який таким “бідним” і допомагає виживати !!! А п. Гройсман,показуючи ,як керувати державою йому ще перерахує на його карточку 700грн. за економію !! Так наша держава дбає про незаможне” населення”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ