Зняти родове прокляття у Тернополі коштує дуже дорого

0
543

b67f3a05ed46fa7a4f19254f5d8a07d4_xlДнями 24-річну тернополянку, яка поверталася додому, перестріли дві незнайомі жінки. Пояснивши, що вони не місцеві, попросили пояснити як їм добратися до потрібної вулиці. Отримавши пояснення, незнайомки шокували дівчину звісткою, що на її родині лежить страшне прокляття і найближчим часом її близькі почнуть важко хворіти. Приголомшивши співрозмовницю неприємною новиною, вони тут же взялися її заспокоювати. Прокляття на родину хтось наслав через багатство, але вони можуть провести спеціальний обряд і все як рукою зніме.

Дівчина повірила. Збігавши додому вона винесла незнайомкам 500 гривень, 200 злотих, 6 тисяч доларів, 8 тисяч євро, а до цього всього ще й 100 грузинських ларі. А щоб повністю убезпечити родину, вона віддала шахрайкам ще й 25 ювелірних виробів.

Ті зауважили, що дівчині тепер потрібно ревно молитися, а поки вона цим займатиметься, вони проведуть обряд.

Через якийсь час дівчина вийшла з під гіпнотичного впливу незнайомок і зрозуміла, що її спритно обманули і що обман коштував їй дуже дорого. Вона одразу звернулася до правоохоронців. Ті тепер розшукують шахрайок і вкотре наголошують, що не варто вірити у розповіді незнайомих людей про всілякі негаразди. Тому що якщо повірити, то негаразди з вами і справді можуть трапитися.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ