Тернопільським діткам дорослі дядьки покладуть під ялинку часник

0
214

chesnok-detjamВраховуючи, що найближчим часом прожитковий мінімум для пересічних українців зросте аж на 145 гривень, у Кабінеті міністрів задумалися, як би то ще покращити наше з вами життя.

Дорослі дядьки, почухавши потилиці, вирішили трішки змінити дитячий раціон. Відтепер тернопільські діти повинні їсти менше цибулі. Якщо раніше дитині до 6 років «дозволяли» з’їсти 6.6 кілограма на рік, то тепер майже на пів кілограма менше. А ось трохи старшим дітям від 6 до 18 років норму цибулі скоротили з 8,7 кілограмів до 7,9.

Але на цьому не зупинилися – щоб дітки і далі продовжували справно чистити зуби, їм дозволили їсти більше часнику. Тим же дітям до 6 років річна норма тепер складатиме 0,6 кілограма. Раніше його у продуктовому наборі не було взагалі. Ті ж, хто переріс 6 річний вік і до виповнення 18 річчя повинні протягом року з’їсти 0,8 кг часнику.

А щоб хоч трішки підсолодити життя, дітям дозволили їсти більше груш. Малюки можуть дозволити собі 3 кілограми на рік, старші – 5,5.

А ось баранину і телятину дітям їсти не рекомендують. У Кабміні вирішили, що їм більше користі принесе гов’ядина і свинина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ