Тернопільські депутати не можуть поділити дороги

0
176

remont-dorigДнями на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук народний депутат від Тернопільщини, який представляє у Верховній раді «Народний фронт», повідомив радісну новину – деякі дороги в нашій області таки ремонтуватимуть.

«Документи з переведення бюджетних коштів на будівництво дороги Львів-Тернопіль, Кременець-Тернопіль і Броди-Заложці – уже в Кабінеті міністрів! Це добрий здобуток нашої дружньої команди у парламенті та всієї Тернопільської області! Нас почули!»

Важко зрозуміти, про яку саме дружню команду у парламенті йдеться, адже почав цей «спіч» Роман Заставний словами: «Напружений, але плідний день видався сьогодні. Мав 2 зустрічі в Міністерстві інфраструктури та Службі автомобільних доріг». Ну то таке, то дрібниця.

Не встигли жителі області ще як слід відсвяткувати цю знаменну подію, як з’явилися невдоволені таким станом речей. На сторінці Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василь Деревляний, депутат обласної ради і один із заступників голови цієї ж ради виклав своє бачення цієї ситуації.

Якщо передати його коротко, то Василь Тимофійович звинувачує Романа Йосиповича у надмірному піарі: «Заставний присвоює собі чужі здобутки і піариться на них у місцевих ЗМІ». Ось так – не більше і не менше.

Василь Деревляний пояснює, що ремонт цих доріг запланували давно, але для повного щастя потрібно було, щоб 10 відсотків фінансування взяв на себе місцевий бюджет. І ось обласна рада разом з обласною адміністрацією таки знайшли кошти.

«Якби він (Заставний) написав про те, що до вирішення цієї проблеми долучилися всі – обласна рада, адміністрація, народні депутати, можна було б його зрозуміти. Але він піарить тільки себе, хоча до вирішення цієї справи не має відношення. Вважаю, що жителі області мають знати правду”. – підсумував Василь Деревляний.

А цікаво, якщо з ремонтом доріг трапиться якийсь конфуз, а у цій країні це нікого б не здивувало, наші депутати усіх рівнів так само завзято будуть брати на себе відповідальність за це? Чи почнуть, як це у нас заведено, звинувачувати уряд, автодор, погоду і ще хто-зна кого…

Марко КЛЕВЕЦЬ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ