У Тернополі так ремонтують дороги, аж вікна в машинах вилітають

0
197

вікно машинаТернополянка Олеся Деменчук на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розповіла про приголомшливий випадок.

«Поділюсь з вами історією, яка трапилася вчора зі мною на дамбі – зокрема в місці, де на даний час проводять ремонтні роботи, тому що обурює те, з якою халатністю та абсолютним нехтуванням техніки безпеки там ведеться цей ремонт.

Коротко, щоб не затримувати ні ваш, ні свій час – під час руху у цьому місці за кермом свого автомобіля відчула дрібний звук від будматеріалів по авто (шматки зварки чи, можливо, камінчики від роботи з піскоструєм – я жінка, особливо в цьому не розуміюсь…) У результаті попадання цих предметів – скло посипалось прямо в салон автомобіля. Шокована, відігнала авто на кілька метрів вище, щоб не створювати затор, та пішла з’ясовувати ситуацію з робітниками, які проводять ремонт. У відповідь вони запитали, чи є у мене страховка і що вона мені все має покрити. Коли я відповіла, що машина, звичайно, застрахована, але за це подбала я, а мені хотілось би знати, за що несуть відповідальність зокрема вони, – отримала шокуючи відповідь: “Явно не за вас … Ви розумієте, всяке стається… В нас все так робиться”.

Викликала поліцію, обурило надзвичайно це безвідповідальне ставлення.

Невже не можна обгородити належним чином місце, де проводять ремонт? Щодня це місце проїжджають тисячі автомобілів фактично в декількох сантиметрах від проведення робіт! На щастя, в салоні не було дітей і все обійдеться звичайним ремонтом. А якщо це зашкодило б чиємусь здоров’ю? “Так сталось”… і розвели руками?

Майте на увазі цю інформацію, та бережіть себе та своє майно».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ