Де і коли тернополян навчать готувати суші

0
112

1378262792_sushi_5aВи неодноразово чули про суші, але ще не доводилося їх скуштувати? Чи вам уже доводилося спробувати їх на смак, але лише у громадських закладах харчування і вам хочеться навчитися готувати їх самим? Не проблема. У вас буде така нагода.

Отже – коли? Завтра о 19 годині. Де? У ресторані «Бункермуз». Саме там і саме у цей час відбудеться черговий проект «Кіно для гурманів», до якого, крім перегляду кінофільму, і увійде майстер-клас з приготування суші. Ну а потім бажаючі зможуть скуштувати цю екзотичну страву.

Вчитиме готувати – майстер суші Роман Бартіш. У меню цього вечора класика – суші-ролл «Філадельфія».

А на «десерт» Жан Рено у фільмі «Васабі». І все це – за 20 гривень.

Довідка. Суші – традиційна страва японської кухні на основі рису, обробленого рисовим оцтом чи сіллю, та різноманітних начинок чи нашарувань, серед яких переважають морські продукти, але можуть входити м’ясо, овочі, водорості, гриби чи яйця. Суші бувають сирими, приготовленими чи маринованими.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ