У Тернополі із старих велосипедних шин роблять джгути для зупинки крові

0
180

Після перемоги, коли останній ворожий солдат покине нашу землю, ми з вами організуємо перегони наших діток на велосипедах.

Взагалі, будемо насолоджуватися тим, що визначили головним у ці дні – життям, незалежністю, вільною Україною. Але зараз маємо зробити все і трохи більше для ПЕРЕМОГИ. Кожен – на своєму місці.

Волонтери з компанії “Ровер-плюс” разом із працівниками управління ВД Фонду соціального страхування України в Тернопільській області із старих велосипедних шин роблять джгути для зупинки крові. Бо життєво важливо вчасно накласти джгут, мати його біля себе кожному бійцю. Запросили тернополян доєднуватись до цієї ініціативи, телефонуючи (068) 672-57-79. Для одного з підрозділів тероборони є замовлення.

Побачила це оголошення Ірина Башта, дружина світлої пам’яті громадського і політичного діяча краю, депутата Олександра Башти і відразу зголосилася допомогти. Мабуть, його патріотичний дух досі допомагає робити добрі справи. І після смерті він захищає Україну…

Мала Ірина чимало старих шин з візка чоловіка та велосипеда сина. І принесла усе, аби волонтери змогли забезпечити такими необхідними джгутами для зупинки крові при пораненнях. Аби допомогти бійцям, врятувати їх від знекровлення.
Як і багато інших родин, пані Ірина почергово приймає у своїй домівці сім’ї з Києва, Харкова, інших регіонів, які везуть дітей, родини з полум’я війни. Адже зараз маємо бути згуртовані, допомагати усім, чим можемо, бути Україні корисними. Вона звернулася до тернополян: «Загляньте в свої гаражі, підвали – там точно заховалися старі велосипедні шини ще від часів, коли діти каталися на роверах. Чи у ваших сусідів пиляться без потреби. Запитайте знайомих. Принесіть велосипедні шини за адресою: вул. Микулинецька, 3А “Добробуд”, 3 поверх, 304 каб. Або з 10 березня – в магазин Ровер-плюс Тернопіль, за адресою вул. Живова, 7, навпроти 6 і 7 платформи автовокзалу. За необхідності, за більшою кількістю шин можуть до вас заїхати і забрати. Будемо спільно піклуватися про наших захисників, допоможемо зберегти їм життя! Ми вистоїмо! Ми переможемо! Ми будемо жити! Слава Україні!»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ