Особливості та переваги підгузників Pampers

0
112

Подгузки Памперс завжди користувалися популярністю в Україні і у всьому світі. Зараз вони цілком заслужено визнаються одними з найкращих. І з цим точно не посперечаєшся, адже слова «підгузки» і «Pampers» — це практично синоніми.

Компанія Pampers першою в світі створила одноразовий підгузок у 1956 році, а вже в 1961 почалося їхнє масове виробництво. Це без перебільшення перевернуло життя батьків маленьких дітей, адже використання підгузків дозволило економити значну частину часу та сил. Вже наприкінці 60-х років бренд Pampers став популярним у всіх розвинутих країнах світу.

До речі, серед всіх підгузків саме Pampers першими з’явилися на українському ринку (вже після розпаду СРСР).

Особливості підгузків Pampers

Даний бренд і, мабуть, зараз є найпопулярнішим в Україні. Причина цього криється не лише в тому, що це перші підгузки, з якими познайомилися українці. На популярність більше впливає те, що вони мають дуже хорошу якість та повністю перекривають етап початкового розвитку дитини, доки вона не навчиться сидіти на горщику.

Серед переваг та особливостей памперсів можна виділити наступне:

  • Великий вибір. Асортимент товарів представлений кількома серіями: Sleep&Play, Active Baby, Premium Care, New Baby-Dry, Pants, Splashers, Premium Care Pants. Серед них є звичайні підгузки (на липучках) та трусики (на резинках). Також є трусики для купання, які не вбирають воду. Різні серії відрізняються за вартістю, тому сім’ї з будь-якими доходами зможуть підібрати варіант собі по кишені. Всі моделі мають високу якість та завжди отримують хороші відгуки від користувачів.

  • Комфорт для малюка. Забезпечення максимального комфорту під час перебування малюка в памперсі є одним з головних принципів, котрих дотримується виробник. Він створив їх максимально тонкими, щоб вони не заважали малюку, але водночас добре виконували свої функції. Підгузки зручно одягаються, щільно прилягають, але не давлять та надійно тримаються. Матеріали, які контактують з тілом, м’які та приємні на дотик. Наповнювач добре вбирає рідину, тому малюку завжди буде комфортно.

  • Абсолютна нешкідливість. Компанія співпрацює з дерматологами, педіатрами та токсикологами. Метою цього є створення повністю безпечних підгузків. У виробництві не використовуються шкідливі компоненти, всі матеріали дерматологічно протестовані та абсолютно безпечні. Завдяки тому, що підгузки оброблені спеціальним лосьйоном, вони не викликають подразнень і попрілостей.

У Pampers є й інші переваги, але вони не мали б ніякої цінності, якби підгузки не справлялися зі своїм призначенням. Але з цим у них все добре. Вони добре вбирають в себе вологу, утримують її всередині та не протікають.

Взагалі, підгузки Pampers заслужено вважаються одними з найкращих, але ж повністю на них покладатися не варто. Цілком можливо, що якась конкретна серія просто не підійде вашому малюку, тому вам доведеться підібрати щось інше.

Потрібно постійно слідкувати за кількістю рідини ступенем наповнення памперса та своєчасно міняти його. Також обов’язково розберіться в тому, як вибирати підгузки за розміром. Ніколи не затягуйте застібки надто туго — підгузок повинен триматися на дитині щільно, але ні в якому разі не давити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ