На Тернопільщині чоловік купив у знайомого відеодиски і заявив про це у поліцію

1
288

18 лютого цього року двірник Зборівського районного споживчого товариства десь трішки по обіді у себе вдома вживав алкоголь. У той день чоловік не лише шкодив своїй печінці, а ще й організував розпродаж відеодисків. Покупець знайшовся одразу. Чоловіка зацікавило шість дисків з фільмами для дорослих і диск з третьою частиною культового фільму жахів «Пила».

Варто зауважити, що за один диск з жахами двірник отримав таку ж суму, як за шість фільмів з великою любов’ю. Усього він збагатився на чотириста гривень. Але на виручені кошти розкошував не довго. Наступного дня покупець усі диски добровільно заніс у відділ поліції.

А потім був суд. Обвинувачений зізнався у скоєному, розкаявся і просив суд дуже сильно його не карати. Суд зглянувся на прохання чоловіка і присудив йому рік іспитового терміну.

А ще йому довелося заплатити трохи більше двох тисяч гривень за проведення судової комплексної мистецтвознавчої експертизи і психологічної експертизи. Саме експерти і встановили, що на дисках були фільми, які не рекомендують дивитися дітям, а також фільм, який пропагує культ насильства і жорстокості.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ