У селі на Хмельниччині сьогодні побувала зірка відомого телесеріалу (фото)

1
5264

Пощастило сьогодні жителям села Давидківці Хмельницького району – їх населений пункт відвідав сам Василь Голобородько. Так, так, мова саме про нього – зірку телесеріалу «Слуга народу».

Щоправда Василь Петрович чомусь приїхав не на велосипеді. Але місцеві на це зважати не стали, а чи не всім селом кинулися зустрічати відому персону. Люди не зважали ні на кремезних молодиків, яких чомусь було дуже багато біля пана Голобородька, ні на карантинні обмеження.

Багато хто від радості, що бачить свого улюбленого актора, забув навіть маску одягнути. А про дотримання соціальної дистанції взагалі мова не велася.

Зате жителі Давидківців довели, що держава у смартфоні помалу стає реальністю. Не відомо, як у селі з державою, а ось смартфони є чи не у більшості людей. Саме їх і використовували щоб назавжди зберегти в пам’яті факт відвідин села телезіркою.

Щоправда не всі мешканці чомусь раділи приїзду Василя Голобородька. На фото видно, як певна група людей доволі спокійно спостерігає за ажіотажем своїх односельчан. Вдалося зясувати, що ці люди принципово не дивляться канал «1+1», а перевагу надають програмам каналу «Прямий».

А ось Василь Голобородько відвідинами цього села залишився дуже задоволеним – адже поїхав звідти не з порожніми руками. Йому подарували книжку про історію села. Василь Петрович пообіцяв її прочитати і, можливо, навіть до кінця цього року.

Подейкують, що Василь Голобородько вирішив не обмежуватися відвідинами Давидківців і завтра його вживу зможуть побачити ще у кількох населених пунктах Хмельниччини.

1 коментар

  1. Ну, по-перше, не всі жителі села, менше третини, свідомі сиділи вдома і не ходили на цей цирк. До слова, мені соромно за цю ”дічь”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ