Через коронавірус цього року можуть відмінити дві великі спортивні події

0
219

Коронавірус з Китаю повільно, але вперто починає розповсюджуватися усім світом. В Україні, поки що, не підтверджено жодного випадку цього захворювання. А ось у кількох європейських країнах він уже є. Найбільше підтверджених випадків зареєстровано в Італії. Але уже з’явилися повідомлення про хворих в Іспанії, Швейцарії, Румунії.

А саме в Іспанії, Італії і Румунії мають проходити ігри Євро-2020, який мав би стартувати 12 червня. Крім цих трьох країн чемпіонат Європи мали б ще приймати Азербайджан, Англія, Угорщина, Німеччина, Данія, Ірландія, Нідерланди, Росія і Шотландія.

Але через поширення коронавірусу Євро-2020 може і не відбутися. Про це вже повідомив віце-президент УЄФА Мішель Уве. Чемпіонат відмінять, якщо ситуація буде погіршуватися.

Євро 2020 не єдині змагання, які можуть стати жертвою коронавірусу. З 24 липня по 9 серпня у японському Токіо мають відбутися літні Олімпійські ігри. У Міжнародному олімпійському комітеті уважно спостерігають за розвитком подій з корона вірусом. І якщо протягом двох найближчих місяців ситуація не покращиться Олімпіаду можуть відмінити. Адже вже у травні потрібно наймати охоронців, завозити харчі, почнуть прибувати журналісти і спортсмени. У МОК закликають усіх учасників змагань продовжувати підготовку, але, попри це мати на увазі, що будь-якої миті Олімпіаду можуть відмінити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ