На тернопільському ринку можна дуже дешево купити гнилі помідори, перець і баклажани

0
473

На тернопільському ринку продають підгнилі овочі та фрукти. Це ознака українського менталітету чи? – цікавиться у групі Тернопільські плітки Анна Па.

Гнилий продукт це так само продукт. У ньому зберігається той самий набір вітамінів та мікроелементів, як у будь якому свіжому овочі чи фрукті. А як почистити від гнилі, а ще після термічної обробки, то і овочеве рагу вийде нічим не гірше ніж з якісних продуктів.

Напевно, так думала продавчиня, коли малювала маркером на клаптику поперу ціну на підгнилі помідори, баклажани, перці, лимони.

.Все має свою ціну, чого добру пропадати. Може комусь немає за що купити якісний товар, а тут і ціна влаштовує.

Хоча, напевно, продавчиня так багато про це не думала. Вона просто хоче повернути хоч частину того, що вклала. От і продає підгнилі продукти.

Не знаю, хто купляє таку їжу, але хтось купляє раз є така пропозиція.

Коментуючи цю ситуацію люди зауважують, що продавцям варто хоча б інколи скидати ціну і тоді вдавалося б продавати більше. А так через жадібність доводиться торгувати гнилим товаром. А ще люди кажуть, що найгірше коли людина людині гниль пропонує за гроші. Бо таке б навіть тварини не їли.



БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.