Радикальний цинізм»: депутат міської ради присвоїла заслугу виплати муніципальної допомоги собі

0
50

Радикальний цинізм від представників «Радикальної партії» проявляється не лише на центральному рівні. Методи свого політичного шефа Олега Ляшка активно використовують й тернопільські «радикали».

Нещодавно у домівки соціально-незахищених тернополян, зокрема  ветеранам АТО, УПА, «чорнобильцям» та «афганцям» почали приходити листи від депутата міської ради Оксани Яциковської, яка представляє «Радикальну партію». Депутатка прямим текстом пише, що саме вона «вибила» ці доплати.

Насправді соціально-незахищені тернополяни отримали по 1200 гривень через реалізацію муніципальної програми «Турбота» на 2019-2021роки, яка була прийнята на сесії Тернопільської міської ради. До цього у Тернополі діяла програма «Турбота» на 2017-2018 роки і була виконана у повному обсязі. У цьому році вона була реалізована на виконання соціальних ініціатив Президента Порошенка.

Мерія Тернополя щороку «вибиває» кошти на допомогу соціально-незахищеним тернополянам, ветеранам АТО, УПА, «чорнобильцям» та «афганцям». Це комплексна програма, яка діє вже не один рік.

Тарас Мельник

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ