Щоб оформити «Соціальну карту тернополянина» іноземні студенти мусять пред’явити посвідку

0
93

У Тернополі навчаються студенти з понад шести десятків іноземних країн. Чимало із них, щоб заощадити на проїзді, активно виготовляють  електронний квиток «Соціальна карта тернополянина». Нерідко вони звертаються у ТОВ «Системний зв’язок» із запитаннями щодо необхідних для отримання квитка документів.

Отже, іноземні студенти для оформлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» повинні надати копію свого студентського квитка (обов’язково його – серію та номер), паспорт та посвідку на тимчасове проживання. Посвідку іноземці або особи без громадянства, які прибули в Україну з метою навчання, можуть отримати у територіальному органі Державної міграційної служби.

Для заповнення анкети на виготовлення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина», повинні звернутися з понeділка по п’ятницю від 08.00 до 18.00 години у ТОВ “Системний зв’язок”, що знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1 (2-й поверх).  З собою необхідно мати оригінали документів.

Також заповнити анкету на отримання електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» можа онлайн на сайті fayna-karta.te.ua.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ