Тернопільського поліцейського звинувачують у корупції

0
214

Працівники Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України за погодженням з прокуратурою області склали та направили до суду протокол про вчинення поліцейським Управління патрульної поліції в Тернопільській області правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП.

Встановили, що поліцейський у вересні 2018 року придбав легковий автомобіль вартістю понад 200 тис грн.Відповідно до ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» він був зобов’язаний упродовж 10 днів з моменту набуття права власності на вказаний транспортний засіб, повідомити НАЗК про суттєві зміни в майновому стані,оскільки його вартість перевищувала 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 01.01.2018. Однак, правоохоронець  повідомлення про суттєві  зміни в майновому стані взагалі не подав до НАЗК.

Постановою Тернопільського міськрайонного суду його визнали винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією,передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ