У райцентрі на Тернопільщині реально хочуть допомогти онкохворим дітям

0
134

Триватиме ярмарок з 14 до 18 грудня. За цей час буде можливість придбати сувеніри кременецьких майстрів. Кошти від проведення майстер-класів, та частково від продажу сувенірів віддадуть онкохворим дітям. Про це розповіла директор ринку Аліна Арєф’єва. – повідомляє КременецьCity

Таку ініціативу Аліна Арєф’єва запропонувала нещодавно.

Що буде на ярмарку, більш де детально і часпроведення:

Продаж іграшок та сувенірної продукції кременецьких майстринь

Майстер-класи для дітей старших груп дитячих садків та молодшого шкільного віку. (Новорічна іграшка від майстрині Олени Локатир, оберіг лялька-мотанка від майстрині Лілії Фурсик, листівка новорічне привітання власними руками від художниці Світлани Ткачук) .

Коли: у неділю, 16 грудня з 12.00 год до 15.00 год. Виручку від проведення майстер-класів спрямують на допомогу  в повній сумі.

Продаж новорічних подарунків.10% від суми реалізації спрямують на допомогу. Асортимент цукерок, які входитимуть у подарунок на вибір  покупця

Продаж прикрас. 15% від вартості покупки спрямують на допмогу.

Сеанси мультфільмів та фільмів для дітей

Коли: у суботу та неділю, 15 – 16 грудня, о 17.00 год. Кошти спрямують на допомогу в повній сумі.

Також на “Новому ринку” започатковують соціальний проект “Магазин “Благодійність”. Він діятиме на постійній основі. У цей магазин кожен, хто  бажає зможе приносити власні речі (одяг), у яких вже немає власної потреби. Ці речі продаватимуть у магазині на вагу. Кошти отримані від їх реалізації, щомісяця, у повній сумі, спрямовуватимуть на допомогу онкохворим.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ