Перший дзвоник без квітів: тернопільські вчителі просять школярів приходити без цукерок та розкішних букетів

0
2088

Долучитись до акції “Благодійність замість квітів” пропонують тернопільським батькам та вчителям волонтери благодійного фонду “ Таблеточки”. Разом із сайтом “Розвиток дитини” волонтери планують зібрати 150 тисяч гривень на допомогу онкохворим дітям.

“Ми пропонуємо подарувати вчителю або вихователю букети не від кожної дитини, а один від класу або групи. Решту ж коштів, які планувалось витратити на квіти, переказати на ліки для дітей”- зазначено на сторінці благодійного фонду.

– Це чудова ідея. Завдяки такій акції діти привчаються до благодійності і бачать, що допомагати – просто і приємно, – каже мама п’ятикласниці Оксана Парій. – Торік ми долучились до акції. А цього року донька сама нагадала про неї. Ще й розповіла своїм подружкам та однокласникам.

Вчителі тернопільських шкіл через інтернет-групи просять батьків втриматись від купівлі квітів та цукерок на Перше вересня.

– Щойно прийшло повідомленння на Вайбер від нашого класного керівника з нагадування про те, що завтра діти мають прийти у вишиванках, але без квітів та цукерок, – продовжує тернополянка. – Я повністю її підтримую. Коли батьки нарешті схаменуться і перестануть “завалювати” вчителів непотрібною кількістю квітів? Повагу до них можна проявляти різними способами.

Як альтернативу дорогим букетам все більше тернопільських батьків зараз долучаються до акції від благодійного фонду ”Таблеточки”. Гроші, зібрані під час акції, йдуть на підтримку регіональних онковідділень.

“Наші підопічні зустрінуть Перше вересня в лікарняній палаті, в оточенні крапельниць. Щоб вони отримали шанс швидше повернутись до школи, потрібні ліки і вчасне лікування”, пишуть волонтери на сайті.

– Після оплати благодійного внеску можна видрукувати для дитини сертифікат про добрий вчинок, який вона може подарувати вчительці. Згодом приходить звіт від фонду, – розповідає Лариса Іванків. – Я розумію, фонд працює якісно та чесно. І вважаю, що це велика підтримка для онкохворих діток.

Благодійний внесок можна оплатити будь-яким зручним способом

Номер картки ПриватБанку: 5169 3324 0390 3183 (карта оформлена на Кудиненко (Єрмолаєву) Ольгу Ярославівну, засновницю фонду).
Ви також можете вибрати фонд “Таблеточки” в розділі “Благодійність” в Приват24.
Або онлайн за посиланням
http://super.tabletochki.org/ru/campaigns/blagodiynist_zamist_kvitiv-2018

Ема БЕРТА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ