У Тернополі відкрили підпільний цех, щоб підробляти алкоголь

0
209

Прокуратура Тернопільської  області здійснила процесуальне керівництво  і підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв з підробленими марками,  шляхом відкриття підпільного цеху,  вчиненому організованою групою.

Встановили, що троє жителів Тернополя впродовж 2018 року незаконно виготовляли та збували підакцизні товари з використанням підроблених марок акцизного збору.

Тернопільський міськрайонний суд, погодившись з позицією прокурора засудив винних осіб  за ч.3 ст.28- ч.1 ст.204, ч.3 ст.28-ч.2 ст.204 та ч. 2 ст. 199 КК України за незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів, незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою використання при продажу товарів, а також збут підроблених марок акцизного збору, вчиненому організованою групою.

Двом особам призначили  покарання у виді 5 років  позбавлення волі з конфіскацією майна,  з іспитовим терміном 3 роки.   Ще одна особа заплатить   51 тис грн штрафу в дохід держави.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ