Дівчата з Тернопільщини поділилися враженнями від фестивалю українського духу «Бандерштат»

0
418

Кілька днів тому завершився одинадцятий фестиваль українського духу “Бандершат”. Він проходив з 3 по 5 серпня неподалік центру Луцька поряд із парком Шевченка у селі Рованці. В імпровізованому містечку розмістилось понад 2000 наметів. Цього року “Бандерштат” відвідали понад 14 тисяч людей. Квитки на фестиваль купували ще взимку. І це було того варте. – повідомляє Кременець City

Побували на ньому і наші землячки, дівчата з Кременця. Ось які враження залишилися у них після відвідин фестивалю.

Анастія: Якщо хочете відчути,що таке справжнє літо-їдьте на Бандерштат! Ту атмосферу не передати нічим. Ваші «ліжка» просто під відкритим небом, найкращі друзі поряд,палюче сонце та охолоджуючі напої,концерти улюблених гуртів з виглядами на неймовірні заходи, ритм пісень,який заставляє усіх стрибати в такт один з одним,і тим самим об‘єднує тисячі сердець.Тут забуваєш про все,і просто насолоджуєшся, ловиш кайф від життя і людей,що навколо! Дуже хочу повернутися наступного року і відчути все заново.

Ірина: “Бандерштат” — далеко не перший мій фестиваль, проте перший, в якому була така по-справжньому затишна і патріотична атмосфера. Неймовірний лайнап, багато вже знайомих і нових гуртів, найкращі ведучі, гутірки з відомими людьми. “Бандерштат” — це можливість на три дні забути про буденні проблеми і поринути в світ музики і гарного настрою. Це був мій перший “Бандерштат”, але точно не останній.

Юлія: “Бандерштат” — це просто любов назавжди. На цьому фестивалі вже вдруге і це неймовірно класно. Концерти, багато знаменитостей, рідні люди поруч, нічні вогнища, намети, пісні, річка, сонячна погода. Багато усмішок і хорошого настрою, який просто лине від усіх людей. Хіба це не ідеальний відпочинок? Такі фестивалі зближують людей, дають зрозуміти, що щастя все-таки є, і воно у дрібничках.

Тут буває так шумно і спокійно водночас. Кожен точно віднайде те, що йому до душі. Але запевняю, що сумно не буває ніколи. Привітні люди, які завжди готові допомогти, ще раз запевняють, що українці щирі та доброзичливі. Це не може не радувати. В загальному, ці три дні зарядили мене неймовірною кількістю енергії. Переглядаю фото, відео з концертів, згадую ці всі моменти і з нетерпінням чекаю наступного року. Обіцяю, що повернусь!

Оксана: Купуючи квиток на “Бандерштат” ще взимку, я точно знала, що ці три дні пройдуть незабутньо. Ні спека, ні душ на вулиці не змогли зіпсувати вражень від цього дійства. Територія фестивалю просто неймовірна: три сцени, дитяча зона, спортивний майданчик, фудкорт. Понад півсотні артистів змогли задовольнити вподобання всіх присутніх. Раджу кожному відвідати “Бандерштат”, бо цю атмосферу не можна передати словами — її треба відчути !

Фото: Оксана Степанюк, Юлія Мінчук, Анастасія Іванюк, Іра Ахтаніна

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ