Як за місяць роботи в інтернеті заробити 3 долари, – відверта розповідь обманутої жінки

0
3972

Ніколи не грала у лотерею, бо десь підсвідомо відчуваю, що це не моє. Не щастить мені і з пошуком нормальної роботи. Але руки не опускаються, пошук триває. В одній із груп в інтернеті натрапила на публікацію про легкі гроші, які можна заробити через інтернет, навіть не виходячи з дому. «Мене це просто б врятувало», – подумала я і поставила плюсик під постом.

Одразу мені написала якась Ксеня. На фото красувалася засмагла блондинка на білій яхті в блакитному легкому парео. Мовляв, ось як я виглядаю! І все тому, що працюю в ось цій фірмі. Ксеня виявилася дуже балакучою, писала по 10 речень за хвилину, надсилала фотографії розкішних вечірок, де вона майже головна особа.

– То що я маю робити? Які обов’язки? – майже вигукнула я. Бо серед тієї загальної інформації ніяк не могла второпати, що то за така робота.

– Ви просто переглядаєте рекламу і за кількість переглядів ми платимо вам гроші.

Гроші невеликі, але якщо переглядати багато, то я підрахувала, що щось тай заробити можна На комунальні б вистачило. А там би знайшла собі іншу роботу,  якщо не вдасться купити таку білу яхту. Та й навіщо вона мені?

Працювати почала рівно 1 березня. Запустила перегляд тієї реклами на ноутбуці і на компютері чоловіка. На другий день підключила ще планшет сина і всі наші телефони. Лічильник крутився, гроші мутилися. Але… Часу у мене зовсім не було. Я бігала від одного комп’ютера до іншого, постійно заряджала телефони. Їсти готувати не було коли, прання назбиралися гори. А я дивилася рекламу. Вночі мені та реклама снилася.

Ксеня підтримувала морально, пояснювала, що важко лише тому, що незвично. А потім стане легше. Нарешті місяць закінчився. Я в очікуванні зарплати в кілька тисяч написала Ксені свій рахунок і стала чекати смс про зарахування коштів.

І… на рахунок переслали 3$! Карл! Ми так не домовлялися. Я одразу подзвонила Ксені, вимагала пояснень. Та сказала, щоб я ще раз глянула таблицю, яку вона мені надіслала на початку березня. Підрахували разом. 3 долари, так і є. Але ж скільки потрібно працювати, щоб досягнути всіх тих багатств, про які так гарно розказувала Ксеня?

– Для того, аби ваш дохід збільшився, потрібно завербувати собі працівників, – аж тепер пояснила Ксеня.

– Ааа…..

І я уявила всіх тих обманутих людей, які цілий місяць дивилися нецікаву рекламу сотні разів, а потім отримали 3 долари. Ні, вибачайте.

Воксана ШВАРЦ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ