У п’ятницю успішні тернополяни поділяться своїм досвідом

0
189

У п’ятницю, 23 лютого, о 14:00 у приміщенні MagneticOne Academy, що за вулицею С. Крушельницької, 43/36 відбудеться “The WinTer” – спільний проект ГО “Молодіжне об’єднання “Файне місто” та ініціативи ВГО Інститут “Республіка” “Активна Громада”.

“The WinTer” – це чудова можливість для жителів та гостей міста отримати унікальний якісний досвід і знання від успішних тернополян у сфері медіа, журналістики, психології, бізнесу, спорту та громадської діяльності абсолютно безкоштовно! На учасників проекту чекають лекції від відомих жителів нашого міста, серед яких доктор психологічних наук Марина Орап, чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць, успішний бізнесмен, блогер та мандрівник Петро Заставний, кандидат наук із соціальних комунікацій та практичний психолог Галина Синоруб, а також бізнес-тренер та тренер курсу “Метафоричні асоціаційні карти” Оксана Бількевич. Цей проект є продовженням “The Саммер”, що відбувався влітку на тернопільських “Єлисейських полях”, втім, цього разу на гостей чекає ще більше корисних лекцій та приємних несподіванок від організаторів. Окрім цього, протягом заходу гості зможуть взяти участь у розіграшах цікавих подарунків та смачних кава паузах, які зроблять проект ще атмосфернішим!

За детальною інформацією звертайтеся до організаторів заходу Юлії Янчинської (e-mail: ternopolyanka28@gmail.com, номер телефону: 0680389391) та Марти Синоруб (номер телефону: 0979200291).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ