На Тернопільщині водії їздять так, ніби вони – безсмертні (відео)

0
615

Про катастрофічну ситуацію на дорогах Тернопільщини, думаю, нікому розповідати не потрібно. Практично кожного дня з’являються інформації про аварії. На щастя, не всі вони із смертельними наслідками, та все ж.

Інколи здається, що значна частина людей купує машини для того, щоб порушувати правила дорожнього. А деякі взагалі ставлять собі за мету спробувати покалічити якщо не когось, то себе. Сідають за кермо п’яні, перевищують  швидкість, ігнорують інших учасників дорожнього руху.

Як доказ цього можна подивитися відео, викладене на Ютубі на каналі «Побачено в Бучачі». Автор назвав його «У Товстому їздять без ПДР / Смішне ДТП». І пояснив, що у Товстому водії їдуть, хто як хоче. І додав, що водії зрозуміють.

Мені як пішоходові не дуже зрозуміло, хто тут правий, хто ні. Але відчуття таке, що у даній ситуації головним правилом було – хто швидше той і правий. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Але ж не завжди так щастить. І невже ті кілька секунд варті якщо не людського життя, то хоча б здоров’я, зіпсованих нервів і витрачених потім на ремонт машини грошей.

Відео можна переглянути за цим посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=8JGuFi8s-ms

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ