Нарешті стало відомо, чому на Тернопільщині зростає середня зарплата

1
430

Днями на сесії Тернопільської обласної ради голосували за дуже важливе питання – умови оплати праці голови облради та його заступників. У ці умови повинна була увійти премія в розмірі 60 відсотків до посадового окладу за вислугу років, інтенсивність праці і особливі умови все тієї ж праці.

Ось тільки депутати чомусь не захотіли підтримати дану пропозицію. Хоча Віктор Овчарук і наголошував, що це не його бажання і не його заступників, збільшити сімейний бюджет їх змушує відповідна постанова Кабінету міністрів. Але і це не вплинуло на депутатів – друге голосування вони також провалили. Навіть більше – значна частина залишила сесійну залу.

Якби мова йшла про якийсь соціально-економічний розвиток області чи виділення коштів тим, хто їх справді потребує, на тому все б і закінчилося. Але тут голова виявився напрочуд наполегливим і поставив питання на голосування втретє.

І отримав омріяний результат. 33 депутати зглянулися і натисли кнопки «за».

Відтепер голова обласної ради отримуватиме 35 тисяч гривень зарплати, а його інтенсивно працюючі заступники – по 20.

А напередодні з’явилася інформація, що Тернопільщина уже не остання за рівнем середньої зарплати і обійшла за цим показником Чернівецьку область. У нас люди в середньому отримують по 5 тисяч 18 гривень на місяць.

Тепер ви, нарешті, зрозуміли звідки береться отой середній показник?

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ