Націоналісти змусили Тернопільську обласну раду звернутися до центральних органів влади

0
96

5 липня представники Національного Корпусу Тернопіль разом із активістами з «Правого сектору» та ВО «Свобода» прийшли під стіни Тернопільської обласної ради.

Метою акції було змусити місцевих депутатів проголосувати за винесення на розгляд сесії Тернопільської обласної ради та прийняти звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України негайно підписати Закон України «Про амністію у 2016 році», а також вжити невідкладних заходів щодо захисту національних інтересів держави та соціальних прав громадян. У офіційному зверненні, яке передали до органу державної влади, прописані вимоги, зазначені у Національному маніфесті, який націоналісти підписали у лютому цього року. Вони стосуються націоналізації російського капіталу в Україні, врегулювання економічної й соціально-політичної ситуації в країні та інших питань.

Зокрема прозвучали наступні вимоги:

– Підписати закон «про амністію»;

– Продовжити дію мораторію на продаж української землі;

– Припинити тарифний геноцид українського народу;

– Націоналізувати російський капітал в Україні;

– Зупинити зростання комунальних тарифів.

Депутати Тернопільської облради всіляко відтягували розгляд питання, намагалися піти на перерву, та націоналісти змусили депутатів залишитися на робочому місці. Врешті з другої спроби депутати Тернопільської обласної ради підтримали вимоги мітингуючих націоналістів!

Нагадаємо, Національний Корпус проведе аналогічні акції та передасть аналогічні звернення до центральної влади й у всіх інших областях України!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ