Тернополяни дуже просять обмежити швидкість руху на цій небезпечній дорозі

0
369

Дальній пляж – єдине місце, де у Тернополі офіційно дозволено купатися. Ось тільки добиратися туди трішки проблематично. Катер курсує не з самого ранку, тому тим, хто хоче зустрічати світанок біля води, доводиться йти пішки.

Давно йдеться про те, щоб хоча б у літній сезон пустити маршрутку від «Маяка» до пляжу. Але вести мову і зробити  у Тернополі – дві різні речі. Тому, щоб трішки позасмагати у дозволеному місці, і доводиться людям, долати не один кілометр.

Ось тут і з’ясовується, що долати ці кілометри не так уже й безпечно. Принаймні саме про це веде мову пані Тетяна на сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді».

Жінка зауважує, що водії по дорозі від вулиці Чумацької до Дальнього пляжу не настільки їздять, наскільки «літають». А дорога тут доволі вузька і нема на ній пішохідних доріжок, тому пішоходи постійно наражаються на небезпеку.

Ось і просить пані Наталя встановити хоча б знаки обмеження швидкості, щоб люди почували себе трішки безпечніше і могли спокійно йти по цій дорозі з дітьми чи їхати на велосипеді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ