На Тернопільщині обікрали злодія

0
260

32-річний житель Борщова хотів добре жити, але не хотів важко працювати. Тому обрав значно легший шлях для збагачення – крадіжки.

У березні і квітні він обікрав два будинки. В обох на той момент ніхто не мешкав, тому злодію не було кому завадити. У першому випадку він виніс електроінструменти. А у другому – здобич була суттєвішою: телевізор, водонагрівач і кілька дрібничок. Усе вкрадене продав.

А вже у травні чоловік раптом зрозумів, що у цьому місяці їсти хочеться не менше, ніж у попередні. Тому довелося знову йти на «роботу». Цього разу він вирішив навідатися до ломбарду.

Але не довго довелося тішитися вкраденим – його таки затримали місцеві правоохоронці. Тут і з’ясувалося, що хоча і виніс він доволі багато, поживитися практично не довелося. Адже частину краденого він загубив ще тікаючи з місця злочину. А ось іншу заховав у дуже надійному місці. Тільки коли у те місце навідалися правоохоронці разом із підозрюваним, з’ясувалося, що воно порожнє. Хтось вкрав уже вкрадене, залишивши лише один срібний ланцюжок.

Ось тільки правоохоронці не дуже у це вірять. У будь-якому випадку нашому «героєві» доведеться відповісти за усе вкрадене майно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ