Депутат Тернопільської міської ради виявився міцнішим за Віктора Януковича

0
564

18052638_1546565495417216_2085436761_n-655x333Сьогодні під Тернопільською міською радою було доволі гамірно. О 10-й годині мала розпочатися чергова сесія. Але люди почали підходити значно раніше.

Одні з тих, хто прийшов цього ранку до будинку на вулиці Листопадовій, були «за», інші – «проти». Були ще й треті, які просто прийшли подивитися. А подивитися було на що.

Взяти хоча б сміттєві баки. І привезли їх до міськради не для того, щоб збирати у них львівське сміття, а для своїх же депутатів. Які нещодавно перестали бути своїми.

А ось між тими, хто «за» та хто «проти» час від часу виникали сутички і не лише словесні. Так, Юрію Смакоузу хтось пирснув у лице з газового балончика. А ось Володимир Місько отримав яйцем прямісінько в око. Що цікаво, стосунки з’ясовували між собою «свободівці», а постраждали депутати від БПП.

А до чого тут Янукович, поцікавитеся ви? А просто 24 вересня 2004 року під час перебування в Івано-Франківську у Віктора Федоровича також кинули яйцем. Тоді Янукович втратив свідомість, його одразу ж відвезли до лікарні, де завдяки умілим і вчасним діям лікарів з реанімації, жертву яєчного теракту вдалося повернути до життя. А ось Володимир Місько виявився міцнішим. Він свідомості не втрачав.

До слова, сесія так і не відбулася. І коли відбудеться, поки що невідомо.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ