Тернополяни не дуже хочуть ходити пішки

0
448

3f5d5f2d34-e1428123008228Кажуть, що рух – це здоров’я. Але не всі тернополяни хочуть бути здоровими, вірніше більше рухатися. Принаймні такий висновок можна зробити, прочитавши деякі петиції, опубліковані на сайті Тернопільської міської ради.

Так, Оксана Ярославівна Чорна пропонує облаштувати пішохідну доріжку до парку Національного Відродження від будинку по вулиці Степана Бандери 83в. Сьогодні, щоб потрапити до цього парку, мешканцям цього будинку доводиться обходити пів мікрорайону по вулиці Рєпіна, тоді трішки вулицею Коновальця, а там – ще метрів 300 по вулиці Бандери. У підсумку виходить десь кілометр. Тому і пропонує Оксана Ярославівна значно скоротити цю відстань.

А ось Леся Петрівна Повар хоче, щоб у місті стало на одну зупинку більше. Жінці здається, що відстань між зупинками вулиця Збаразька і вулиця Крушельницької неймовірна велика. Тому вона пропонує зробити ще зупинку на перехресті вулиць Крушельницької і Чехова. Це б значно спростило життя студентам ТНЕУ і ТДМУ, яким доводиться далеко ходити до навчальних корпусів.

Чи підтримають ці пропозиції у міській раді, дізнаємося згодом. І то за умови, що вони наберуть необхідну кількість підписів. Першу уже підтримало 111 чоловік і є ще 19 днів до закінчення збору підписів. З другою ситуація дещо гірша – залишилося всього 12 днів, а підтримало її лише 24 особи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ