Тернополянам пропонують роботу із зарплатою більше 4500 гривень

0
633

атбФахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели для безробітних презентацію ТОВ «АТБ-маркет».

Менеджер з персоналу товариства Мілана Мікуліна розповіла, що товариство було засноване у 1993 році в Дніпропетровську. На сьогоднішній день відкрито понад 900 магазинів у 16-ти областях нашої держави. «АТБ-маркет» володіє однією з найбільших в Україні логістичною інфраструктурою з вантажообігом понад  3700 тонн за добу.

«Наше товариство, – наголосила пані Мілана, –  це, з одного боку, стабільність, впевненість у завтрашньому дні і гідна заробітна плата, а з другого – постійний розвиток, нові можливості і нові знання. А для тих, хто хоче й вміє працювати, двері «АТБ» завжди відчинені. Кар’єрний ріст і безоплатне профнавчання – основні наші переваги».

У місті Тернополі в лютому 2017 року планується відкриття двох магазинів «АТБ-маркету»: на вул. Живова, 9 і вул. Миру, 1. Представник роботодавця повідомила, що на роботу їм потрібні продавці продовольчих товарів, касири торговельного залу, охоронники, вантажники, товарознавці, керуючий магазином, заступник керуючого. Заробітна плата від 4500 гривень. Крім того, є вакансії і для осіб з обмеженими фізичними можливостями: кур’єра, укладальника-пакувальника із заробітком від 3200 гривень.

Презентацію роботодавця відвідала 51 людина, в тому числі 29 безробітних. У результаті проведеного заходу шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції роботодавця, заповнили розроблені підприємством анкети, отримали роздаткові матеріали із зазначенням контактів відділу кадрів, електронної адреси для розсилки резюме, з переліком необхідних документів для подальших індивідуальних співбесід з роботодавцем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ