Понад 1200 тернополян покусали собаки

0
216

собакиЛише на початку тижня у Нацполіції повідоми про страшну трагедію, яка сталася у Петриках, коли безпритульні собаки понівечили тіло літньої жінки. Тоді начальник Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол повідомив, що за минулий рік в області жертвами укусів собак стало понад 1200 громадян. Третину цієї цифри покусали безпритульні собаки, часто з невідомими станом здоров’я.

– Є дуже багато скарг. – каже Олександр Богомол. – Ми будемо ініціювати встановлення відлякувальних пристроїв у громадських місцях і там, де є такі собаки. Таку петицію подали тернополяни. Ми цю ідею підтримуємо. Такі пристрої беруть мізерну кількість енергії, і працюють за рахунок ультразвуку. А контроль за відловом і стерилізацією безпритульних тварин має місцеве самоврядування.

А через два дні ця цифра знову збільшилась. Тернополянка Регіна написала у соціальній мережі Facebook про те, що її покусав собака, якого вигулювали без повідка. Жінка опублікувала також фотографії своєї покусаної руки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ