Чи стане містечко на Тернопільщині 7 дивом України

0
267

1024px-panorama_na_monastyr_karmelitiv_m-terebovlyaЯк відомо, до 7 листопада включно на офіційному сайті акції «7 чудес України» триватиме Інтернет-голосування за найкращі історичні міста та містечка. Паралельно анкетуватимуть експертів, адже переможців акції традиційно визначатимуть за результатами Інтернет-голосування та опитування експертів (50/50).

А офіційне оголошення переможців всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» відбудеться в День української писемності та мови 9 листопада. — нагадує ініціатор акції «7 чудес України», голова Оргкомітету Микола Томенко.

Церемонія нагородження переможців акції відбудеться у Києві, на території Києво-Печерської лаври, яка увійшла до 7 історико-архітектурних чудес України.

За місяць до завершення голосування, топ-10 історичних містечок за Інтернет-голосуванням виглядає так:

Хуст (Закарпатська обл.)

Біла Церква (Київщина)

Галич (Івано-Франківська обл.)

Диканька (Полтавська обл.)

Канів (Черкаська обл.)

Ніжин (Чернігівська обл.)

Бердянськ (Запорізька обл.)

Святогірськ (Донецька обл.)

Теребовля (Тернопільська обл.)

Жовква (Львівська обл.)

Вже презентували свої історичні надбання для журналістів такі міста: Бердичів, Ніжин, Бердянськ, Жовква, Біла Церква, Хуст, Сатанів, Канів, Теребовля і сьогодні — Галич. На черзі – прес-тур у Диканьку.

Спочатку планували оголосити переможців акції 27 вересня, в День туризму. Проте, у зв’язку зі зверненнями місцевих громад міст-учасників фіналу цієї акції, які не встигали представити журналістам та громадськості свої міста під час прес-турів, Оргкомітет ухвалив рішення відтермінувати оголошення переможців до листопада.

Голосуймо за Теребовлю (+ за 6 міст, які нижче за рейтингом)!

Адже, як висловився сьогодні теребовлянець: “Думаю, що це великий гріх грати ігри в соцмережах і не проголосувати за наше МІСТО!”

Успіху усім нам! – пише портал «Твоє місто Теребовля»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ