Тернопільські діти мріють про пожежну машину (фото)

0
343

dityЗ нагоди Дня рятувальника, який відзначатимемо цієї неділі, 17 вересня, на Театральному майдані відбулися урочистості.

Нині в управлінні державної служби з надзвичайних ситуацій в області задіяні більше тисячі фахівців. Працює двадцять чотири пожежні команди. Від початку року рятувальникам доводилося гасити понад півтори тисячі пожеж. Врятували вісімдесят людських життів.

Поки начальники управлінь розповідали про досягнення і скаржилися на брак пожежних частин, нагороджували кращих працівників грамотами, дітвора, яка поверталась зі школи, із зацікавленням оглядала професійну техніку, яку представили на виставці: пожежні автомобілі, броньовану розвідувальну машину, реанімобіль, раритетний пожежний мотоцикл. Деякі автомобілі прослужили більше п’ятдесяти років.

mashyna– Я б хотів бути рятувальником, щоб в мене була така машина. – каже третьокласник Богдан.

– А я хочу такий мотоцикл. – підхоплює його однокласник Остап.

Та, як наголосив начальник управління ДСНС в області, полковник цивільного захисту Віктор Маслей, «вся суть роботи рятівника полягає у трьох словах – «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Вони щодня приймають цей виклик, кидаються в бій рятують сотні людських життів».

dytya

mashyna-narecheni

mashyny

mashyna-2

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ