Чому у Тернополі слонам не ведеться? (фото)

0
468

IMG_8264Кілька років тому у Тернополі на Східному масиві з’явилося сімейство слонів. Що мова йде саме про сім’ю, можна здогадатися з розмірів тварин – тато слон, мама слон і дитинка слоненя.

IMG_8271Кому саме прийшла в голову ідея створити цю композицію з дроту і кущів – достеменно невідомо. Але ідея хороша, тут нічого не скажеш. Ось тільки, як це у нас часто буває – реалізація накульгує. Можливо хтось просто не врахував, що слон – не верблюд, він догляду потребує. Це «корабель пустелі» може місяцями без води обходитися, а слон таки пити хоче. Особливо у таку спекотну погоду.

Що б там не було, а не ведеться слонам у нашому місті. І виглядає все це не вельми привабливо.

Не скажу, що від ідеї цієї варто відмовлятися. Просто у майбутньому необхідно враховувати певні географічні особливості тварин, яких намагаються «поселити» у місті. Таки слони бувають або африканськими або індійськими, а бути тернопільськими – вперто не хочуть.

Тому потрібно підібрати більш звичну тварину до наших широт і клімату. Ну хоч би ту ж жабу. Через певні свої особливості вона вже давно стала персонажем українського фольклору. Значить, повинна прижитися. Крім того, жителів інших міст, які відвідають файне буде сильно «давити», що у нас є, а у них ні.

IMG_8267

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ