Водія з облдержадміністрації, який стріляв по дітях, судитимуть

0
255

зброяТиждень тому Тернопіль шокувала надзвичайна подія – у дворі жилого будинку п’яний чоловік влаштував собі тир. Очевидці кажуть, що стріляв він у напрямку дитячого майданчика. На щастя, снайпер з нього виявився нікудишній і ніхто не постраждав.

Ще очевидці зауважують, що поліція до місця надзвичайної події добиралася більше години. На той час, коли правоохоронці таки приїхали, чоловік спокійно спав під дверима свого під’їзду, поклавши під голову пістолет у якому закінчилися набої.

Встановили, що стріляв водій з обласної облдержадміністрації Олег Сверид. Крім того, він за сумісництвом ще й помічник народного депутата.

Цікаво, що сталася оця халепа саме в останній день місячника добровільної здачі зброї. Напевне таким чином пан Олег святкував цю подію.

З роботи його звільнили того ж дня. А ще подейкували, що відбудеться він лише штрафом. Може так би і сталося, але надто вже гучного резонансу набув цей випадок.

Отже, Олега Сверида таки судитимуть. Кажуть, що найближчими днями. Якщо суд буде принциповим, то йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ