Українку, яка живе за двох, почули у Лондоні

0
1093

Діана МессУкраїнська студентка Діана Месс у Лондоні репрезентувала новий музичний альбом “VSE.SVIT”. Співачка готувала його упродовж року.

– Не хочу казати нічого зайвого. – ділиться Діана після концерту. – Протягом останнього року моє життя стало VSE.SVIT. Ця проста музика наповнена мною. Я дякую за це Богові, батькам та Андрію. Він знає, що це все для нього. Адже в справжньої любові немає меж, немає масштабу. Хай так і буде.

Торік дівчина втратила продюсера і нареченого Андрія Лободу, який помер від невиліковної хвороби. Тепер вона живе за двох.

Діана виконувала пісні трьома мовами: українською, російською та англійською. На концерті прозвучали також композиції, що не увійшли до альбому.

– Найважливіша подія в моєму житті за останній рік – VSE.SVIT. – продовжує вона. – Ці треки, об’єднані світлою назвою Всесвіту, набагато більше означають для мене, ніж просто пісні, якими вони можуть здатися. Адже ця музика про те, що я пережила, відчула та зрозуміла. Це – філософія останніх років, моя теорія кохання та свободи.

Діана виклалася на сто відсотків і шанувальники ще довго не відпускали її після завершення концерту.

Діана МессУ переповненому залі були і українці, і британці.

Найвідомішим треком треком нового альбому Діани Месс стала уже улюблена пісня багатьох українців World Support Ukraine, що має привернути увагу англомовного населення до війни в Україні. Автором пісні є Андрій Лобода. Співачка її репрезентувала торік у Лондоні.

Діана Месс народилася у Запоріжжі 1995 року. Після закінчення ліцею поїхала вчитися до Англії в City University London. Брала участь у відбірковому турі на «Євробаченні 2016» від Великобританії з композицією World Support Ukraine, але відбірковий тур не пройшла. Діана написала листа англійській королеві Єлизаветі II про участь у «Євробаченні» та про ситуацію в Україні, і отримала від неї відповідь.

Придбати треки із нового альбому Діани Месс можна онлайн.  https://itunes.apple.com/ua/artist/vse.svit/id1061067245?l=uk

Любов ЛАЗУКА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ