Тернополянин може стати міністром?

0
646

unnamedГолосування за можливих кандидатів на посаду міністра агрополітики проводять на авторитетному сайті «Агравері» http://agravery.com/uk/posts/show/hto-stane-nastupnim-ministrom-agropolitiki.

Як зазначають ініціатори опитування, поки міністерство очолює Тарас Кутовий (хоча його заяву про звільнення уже підписано), проголосувати можна за кандидатури, щодо яких є чутки в пресі.

Одним з тих, хто з’явився в списку та входить в топ-п’ять кандидатів на посаду міністра, є відомий аграрій з Тернопільщини, благодійник та меценат, голова Аграрної партії Тернопільщини Іван Чайківський.

Щоправда, на посаду міністра читачі пропонують і Віталія Скоцика – голову Аграрної партії України, тож Івану Адамовичу буде складно конкурувати з партійним шефом.

Голосування не є репрезентативним, але показує реальний стан справ серед аграріїв України.

Нагадаємо, теперішній Міністр Тарас Кутовий написав заяву на звільнення, яку вже погодив Прем’єр-Міністр В.Гройсман. За окремими чутками, заяву написано через незгоду з політикою поспішного продажу землі, проти чого виступають практично всі аграрії України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ