Як відомий музикант з Тернопільщини і словом, і ділом допоміг районній лікарні

2
3918

На сьогодні Тернопільська область є одним з лідером за кількістю хворих на коронавірус. А в самій області найбільше випадків цього захворювання зафіксовано у Монастириському районі.

При цьому практично ні для кого не є таємницею, що у цьому районі ситуація з медициною просто критична.

Саме про це і веде мову у своєму дописі на сторінці у Фейсбук уродженець Монастириська вокаліст рок-гурту «Kozak System» Іван Леньо.

«Ситуація, яка склалася в моєму рідному Монастириську, що на Тернопільщині, просто критична. Через відсутність роз’яснювальних заходів, належної культури поведінки та дотримання норм карантину, байдужість влади, та інших чинників, ситуація зайшла в глухий кут.

Лікарня в жахливому стані, апаратів ШВЛ немає, а бідні лікарі вже на межі своїх сил. Буквально ризикують життям. Їх взагалі з лікарні не випускають. Якесь середньовіччя.

Я прошу усіх причетних до влади в Тернопільській області, зробити все можливе, щоб зупинити пандемію, і будь-якими методами ізолювати хворих, та полегшити працю лікарям. А ті активісти на місцях, які обирали «зелену» владу, бийте в набат, і примушуйте її до реальних дій.

Лікарям – низький уклін, ви справжні герої».

А чотири години тому Іван повідомив, що після його допису вдалося зібрати кошти на які можна буде закупити два апарати штучної вентиляції легень.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ