Будь-яка робота шкодить жіночим рукам

0
458

манікюрЧи будуть руки красивими, якщо жінка постійно має справу з городом, посудом, ручним пранням? За яких умов це можливо – правила майстра з манікюру та педикюру Ірини Шулик.

Ніщо так не прикрашає жінку, як доглянуті руки. І яка жінка не знає, що гарні, гладкі руки, з акуратним манікюром, є показником справжньої елегантності? Звичайно, вони можуть бути доглянутими, не зважаючи на господарку.

Поратися на городі і прати вручну треба в рукавичках. Якщо ви працювали без рукавичок, після роботи із землею слід добре відмити руки від бруду та змастити кремом.

Якщо жінка часто бабрається в землі, підійде не кожен манікюр. Звичайні лаки зразу ж почнуть тріскати. Довго буде зберігатись гель-лак чи нарощені нігті. Бажано робити темні кольори. Якщо ж робите світлі тони лаків чи французький манікюр, він довго не протримається.

Найбільше шкодить сильна хімія – засоби для миття ванни, вікон і так далі. В них є речовини, які можуть зіпсувати манікюр.

Коли домашньої роботи неможливо уникнути, а рук доглянутих хочеться, ідеальний варіант – миття посуду в рукавичках. Але не у всіх є звичка при кожному контакті з побутовою хімією їх вдягати. Інколи просто не хочеться возитися через пару тарілок. У цьому випадку потрібно звернути увагу на рідину для миття посуду. Добре, коли в її складі є такі речовини, як аллатоін і ланолін. Ці добавки знімають подразнення, пом’якшують і захищають шкіру рук під час миття посуду. Вони істотно підвищують вартість миючого засобу, але відновлювати пересушену шкіру рук та постійно робити манікюр значно дорожче.

Будь-яка робота приносить шкоду шкірі рук, де є контакт з водою, хімією, землею і так далі. Просто треба знати, як берегтись від кожного заняття конкретно. Наприклад, у моїй роботі треба обов’язково одягати рукавички – не тільки для захисту клієнта, чи свого але й для того, щоб не пошкодити свої руки пилками чи дегідраторами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ